Press "Enter" to skip to content

Geld verdienen als Freelancer bij Temper

Wil je werken op veel verschillende locaties, Je eigen baas zijn, zelf kiezen waar en wanneer je werkt en ook nog lekker verdienen? Meld je dan nu aan als Freelancer bij Temper en ontvang 20 euro na 3 voltooide klussen!

Wat houdt freelancen in?

Als je als Freelancer aan de slag gaat werk je als ZZper. Dit betekend dat je zelf je werkdagen kan bepalen en voor wie je wil werken. Voor deze klussen kan je jezelf aanmelden via de Temper app waarna je vaak binnen een dag hoort of je geaccepteerd bent voor de klus.

Wat voor werk is het?

De klussen die je bij Temper uitvoerd zijn zeer divers zo kan je in de horeca werken, in winkels en supermarkten maar ook in de logistiek of als verhuizer.

MaxKl

Ik heb onder andere gewerkt bij de Xenos, Bijenkorf, Albert Heijn maar ook op een festival

Heb je Ervaring Nodig?

Voor sommige klussen zoals zelfstandig werkend kok of bartender heb je Ervaring nodig maar er zijn ook klussen waarvoor geen ervaring is vereist.

Hoeveel verdien je per uur?

Tussen de 13 en 25 euro het gemiddelde ligt op 15 euro echter komen hier nog wel kosten bij kijken aangezien je als Zelfstandige werkt en voor onder andere een verzekering moet zorgen

Wordt je vaak gekozen?

In het begin als je nog geen reviews hebt kan het soms even duren voordat je wordt gekozen. Als je eenmaal bent gekozen heb je wel meer kans op werk door een eerdere review. Ook kan je natuurlijk vaker bij dezelfde opdrachtgever komen te werken als die tevreden is.

Zeker in de zomer in het terrasseizoen staan er veel klussen open dus meld je nu aan bij Temper via deze link en ontvang 20 euro na 3 voltooide klussen!

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.