Press "Enter" to skip to content

Mark van Bommel staat te trappelen om te beginnen

Mark van Bommel is gepresenteerd bij zijn nieuwe club VfL Wolfsburg. In Noord-Duitsland is hij de komende twee jaar de hoofdtrainer.

Voor Van Bommel is het een nieuw begin nadat hij in december 2019 ontslagen werd als hoofdtrainer van PSV.

Die periode van anderhalf jaar heeft hij veel tijd kunnen besteden aan zijn familie en nieuwe hobby’s. Met mountainbiken, wielrennen, het opkomende padel en golf kreeg hij de rust die hij nodig had. “Na al die jaren als voetballer en vrijwel in één keer door als trainer, was het misschien wel goed dat ik nu tijd kreeg om thuis te zijn,” aldus Van Bommel.

Mark van Bommel staat erom bekend, de lat hoog te leggen voor zijn ploeg. Met de beker, de competitie en deelname aan de Champions League is het programma overvol. “De selectie die we hebben heeft veel karakter,” zo vertelt Van Bommel. Ze hebben een prachtige prestatie geleverd vorig seizoen en dat willen we graag uitbouwen.”

Voor Van Bommel begint het deze week met na de officiële presentatie, ook de eerste trainingen. Op weg naar de opening van het seizoen, half augustus, als VfL Wolfsburg in eigen huis begint tegen promovendus Bochum.

Meer nieuws lees je op www.1limburg.nl
Download Android-app: https://bit.ly/303aWS2
Download iOS-app: https://apple.co/36zwrMO

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.