Press "Enter" to skip to content

Uitgaan in de stad weer aan banden gelegd

Een flinke domper voor Amsterdammers die zich hadden verheugd om dit weekend te gaan dansen. Demissionair premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge (Zorg) geven vanavond een persconferentie over de hard oplopende besmettingscijfers. Daarin wordt volgens Haagse bronnen bekendgemaakt dat horeca vanaf morgen om middernacht dicht moet en er strenge regels komen voor evenementen. De maatregelen gelden mogelijk tot 13 augustus. AT5 – Echt Amsterdams Nieuws

Abonneer hier op ons youtubekanaal:
https://www.youtube.com/AT5

Tips of opmerkingen?
Whatsapp: 06 511 909 38
Telefoon: 020 555 1155

Volg AT5:
www.at5.nl
Instagram: instagram.com/at5.nl
Facebook: facebook.com/at5nl
Twitter: twitter.com/at5

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.