Press "Enter" to skip to content

Van Moorsel, Blangé en Verkerk over Olympische Spelen: ‘Zonder publiek is heel triest voor sporters’

In een speciale aflevering van Rijnmond Sport zitten liefst vijf gouden Olympische medailles aan tafel. Met deze oud-sporters bikken we vooruit op de Olympische Spelen in Tokyo en kijken we terug naar de Spelen waarop de zij actief waren.

Zo won oud-wielrenster Leontine van Moorsel in haar carrière vier keer goud, één keer zilver en één keer brons. Zij vertelt haar verhaal en blikt onder meer vooruit op de wegwedstrijd voor de wielervrouwen.

Ook schuift Peter Blangé aan. De directeur van Rotterdam Topsport won in 1996 met de volleybalmannen goud en verklaart waarom Nederland bij zowel de mannen als de vrouwen zich niet geplaatst heeft voor Tokyo.

Tot slot doet judoka Marhinde Verkerk haar verhaal. De Rotterdamse plaatste zich niet voor de Spelen van 2021 en vocht afgelopen tijdens het WK haar laatste toernooi.

Volg ons ook via Rijnmond.nl en via de gratis app in de App Store en via Google Play.

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.