Press "Enter" to skip to content

Docu: Het Werelderfgoed van Johannes | RTV Drenthe

De Koloniën van Weldadigheid hebben nu officieel de status Werelderfgoed van Unesco. Maar wat zijn precies ‘De Koloniën van Weldadigheid’? Abonneer nu: https://bit.ly/3sg6sVx

‘Een nobele visionair met hele positieve ideeën die probeerde de wereld wat gelijker, wat beter, wat mooier te maken voor iedereen.’ Zo omschrijft documentairemaker Matthijs Holtrop de grondlegger van de Koloniën van Weldadigheid Johannes van den Bosch.

Meer RTV Drenthe?
https://www.rtvdrenthe.nl
https://www.facebook.com/rtvdrenthe/
https://twitter.com/RTVDrenthe
https://www.instagram.com/rtvdrenthe/

‘RTV Drenthe is, als betrouwbare en onafhankelijke informatiebron, de spil in de Drentse samenleving’, dat is onze missie. We vinden het belangrijk om contact te houden met u als kijker, luisteraar en online gebruiker. Onze slogan is niet voor niets Altijd in de buurt. Dat betekent dat we aandacht hebben voor nieuws, sport, politiek, kunst en cultuur en dat we participeren in verscheidene evenementen in Drenthe.

Op het RTV Drenthe YouTube kanaal publiceren we verscheidene video’s met recent nieuws in verschillende categorieën. Denk aan RTV Drenthe sport en met ons befaamde circuit TT assen natuurlijk ook vooral motorsport. Daarnaast publiceren we ook langere nieuwsitems en documentaires over misdaad, economie etc.

#geschiedenis #UNESCO #werelderfgoed

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.