Press "Enter" to skip to content

City FC rouwt om overleden oud-speler Hoefdraad

Bij voetbalclub Almere City FC is geschokt gereageerd op het overlijden van oud-speler Jergé Hoefdraad. Hoefdraad overleed dinsdag aan zijn verwondingen, nadat hij zondagochtend zwaargewond raakte bij een schietpartij in Amsterdam.

Almere City FC zal komende maandag tijdens de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen uit tegen Jong AZ spelen met rouwbanden. Volgende week vrijdag zal er voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Jong Utrecht uitgebreid worden stilgestaan bij het overlijden van Hoefdraad. Er zal dan onder meer een video-compilatie van Hoefdraad worden vertoond op de LED-schermen in het stadion, die verbaal zullen worden begeleid door de stadionspeaker.

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.