Press "Enter" to skip to content

Foodtrucks verwoest bij brand in Sloterdijk

Bij de brand vannacht in de loods in Sloterdijk zijn meerdere foodtrucks verwoest. De eigenaren hadden hun karren hier in de opslag staan, maar zijn nu alles kwijt. Tien tot vijftien foodtruckhouders zijn hun wagens en daarmee ook hun werk kwijt.

De brand ontstond kort na middernacht. Toen de brandweer aankwam, sloegen de vlammen al uit het pand. Vanochtend kwamen foodtruckhouders naar de loods om met eigen ogen te kunnen zien hoe groot de schade is.

“Zo kunnen we de pijn met elkaar delen”, vertelt Irini Tentzerakis, één van de foodtruckhouders. “Toen ik het bericht las, begon ik meteen heel hard te huilen. Ik heb het afgelopen jaar naar iets toegewerkt, en dan wordt het ineens van je afgenomen.”AT5 – Echt Amsterdams Nieuws

Abonneer hier op ons youtubekanaal:
https://www.youtube.com/AT5

Tips of opmerkingen?
Whatsapp: 06 511 909 38
Telefoon: 020 555 1155

Volg AT5:
www.at5.nl
Instagram: instagram.com/at5.nl
Facebook: facebook.com/at5nl
Twitter: twitter.com/at5

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.