Press "Enter" to skip to content

19-jarige Amsterdammer gewond bij schietpartij Zuidoost

De man die gisteren gewond werd aangetroffen na een schietpartij in Zuidoost is een 19-jarige Amsterdammer. Hij werd gevonden met een vermoedelijke schotwond, meldt de politie. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

De politie kreeg rond 16.00 uur meerdere meldingen binnen dat er geschoten werd bij de Karspeldreef. Getuigen hoorden verschillende schoten en zagen meerdere mannen rennen. Ook is er door getuigen een steekwapen gezien.

Agenten troffen niet veel later de gewonde man aan. Hij was aanspreekbaar en de politie vermoedt dat hij bij de schietpartij gewond is geraakt. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Een omwonende van een studentenflat aan de Karspeldreef in Zuidoost reageert geschokt op opnieuw een geweldincident in zijn buurt. Vanmiddag trof de politie een gewonde man aan bij het wooncomplex na meerdere meldingen binnen te hebben gekregen over schoten. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is door ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis.

”Er zit hier een studentencomplex”, zegt de buurtbewoner. ”Normaal gesproken wordt hier niet geschoten, maar springen ze naar beneden. Kraaiennest staat onder druk van schietpartijen en geweld.” Vorige week woensdag was het ook al raak in de buurt, toen werd een slachtoffer op het Kruitberghof in zijn arm gestoken. ”Ik schrik er nog steeds van. Ik woon hier in de buurt net als mijn kinderen en kleinkinderen. Als dit soort dingen gebeuren bel ik ze meteen waar ze zijn.”

De politie laat weten dat na het mogelijke schieten enkele mensen zijn weggerend.AT5 – Echt Amsterdams Nieuws

Abonneer hier op ons youtubekanaal:
https://www.youtube.com/AT5

Tips of opmerkingen?
Whatsapp: 06 511 909 38
Telefoon: 020 555 1155

Volg AT5:
www.at5.nl
Instagram: instagram.com/at5.nl
Facebook: facebook.com/at5nl
Twitter: twitter.com/at5

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.