Press "Enter" to skip to content

Badr Hari: ”Ik denk nog lang niet aan stoppen”

Waar Badr Hari zijn motivatie vandaan haalt om te blijven vechten? ”Als kinderen op straat mijn naam kennen. Ze weten niks van mijn sport, maar ik weet dat hun ouders verteld hebben dat ik een groot kickbokster ben, dat motiveert mij.” Op 4 september neemt de 36-jarige Amsterdammer het tijdens Glory 78 op tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek.

Een van de meest rigoureuze keuzes die Hari maakte was breken met zijn coach Mike Passenier waarmee hij jaren trainde en grote successen vierde. Nadat hij zijn laatste wedstrijd verloor van de Roemeen Benny Adegbuyi hakte hij de knoop door en wisselde van trainer en team. Tijdens de perscoferentie in aanloop naar kickboksevent Glory op 4 september 2021 zegt Hari: ”Voor mij is heel simpel. Als ik in de sportschool bezig ben en ik ben sterker, sneller en harder dan alle anderen betekent het dat ik nog niet aan stoppen toe ben, ik denk er niet eens aan.”

Hari is niet de enige Amsterdammer die gaat vechten op Glory. Yousri Belgaroui en Tyjani Beztati maken ook hun opwachting en zijn kanshebbers op een wereldtitel. Het evenement vindt plaats op 4 september in Ahoy en kan volgens de site van het gala bijgewoond worden door duizenden fans van kickboxing.AT5 – Echt Amsterdams Nieuws

Abonneer hier op ons youtubekanaal:
https://www.youtube.com/AT5

Tips of opmerkingen?
Whatsapp: 06 511 909 38
Telefoon: 020 555 1155

Volg AT5:
www.at5.nl
Instagram: instagram.com/at5.nl
Facebook: facebook.com/at5nl
Twitter: twitter.com/at5

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.