Press "Enter" to skip to content

FC Twente-trainer Ron Jans traint G-sporters VV Rigtersbleek | RTV Oost

G-sporters van Rigtersbleek in Enschede kregen training op eredivisieniveau. Ron Jans van FC Twente kwam voor een clinic en werkte ook zichzelf in het zweet. Abonneer je hier gratis http://bit.ly/AbonneerRTVOost

Lees hier het hele verhaal: https://rtvoo.st/kkCR

Meer over ‘sport’ vind je in onze playlist! Van PEC Zwolle tot Go Ahead Eagles, en van FC Twente tot Heracles, op het YouTube kanaal van RTV Oost vind je alle sportvideo’s, samenvattingen, livewedstrijden en interviews van jouw favoriete voetbalclub uit de regio. Ben je benieuwd wat Ron Jans van zijn tijd bij Twente vindt? Of wil je graag een interview zien met John Stegeman? Wij brengen jou het laatste nieuws van alle voetbalclubs uit de eredivisie en de eerste divisie.

Download onze app om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit Overijssel

Wie zijn wij?
Op het kanaal van RTV Oost vind je het laatste nieuws uit de regio Overijssel en meer! Naast de spannende (LIVE) wedstrijden van PEC Zwolle, Go Ahead Eagles, FC Twente of Heracles Almelo interviewen we ook bijzondere mensen uit Overijssel. We laten je regionaal nieuws zien uit de regio’s Zwolle, Deventer, Almelo, Enschede, Vechtdal, Kop van Overijssel en de Reggestreek. Daarnaast brengen we je spraakmakende documentaires over bijvoorbeeld de vuurwerkramp in Enschede, Lotte van der Zee, Krav Maga en we gaan langs bij bekende mensen uit onze regio en brengen je het laatste nieuws van vandaag.

✉️ Heb je een tip? Mail dan naar nieuws@rtvoost.nl of stuur een WhatsApp-bericht: 06 – 57 03 33 33.

Abonneer op ons kanaal en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws van RTV Oost!

Volg ons ook op social media!
Facebook – https://www.facebook.com/rtvoost/
Instagram – https://www.instagram.com/rtvoost/
Twitter – https://twitter.com/rtvoost

#RTVOost #RTVOostSport #Gvoetbal

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.