Press "Enter" to skip to content

Bijlow verlengt tot 2025 bij Feyenoord: ‘Dit is voor iedereen goed’

Justin Bijlow heeft zijn contract bij Feyenoord met twee jaar verlengd. Hierdoor ligt de talentvolle doeman vast tot de zomer van 2025. Bijlow laat weten dat hij enorm gelukkig is met zijn contractverlenging. “Ik wil het hoogst haalbare halen en dat begint bij Feyenoord.”
Vlak voor de persconferentie voorafgaand aan het duel met Elfsborg werd het nieuws naar buiten gebracht. Een glunderende Bijlow sprak trots over de contractverlenging bij de club, waarvan hij als kleine jongen al supporter van was. “Ik heb de hele jeugdopleiding doorgelopen en iedereen kent het verhaal dat ik al lang supporter ben. Het is voor iedereen goed dat ik heb bijgetekend, denk ik. Ik ben heel blij met het vertrouwen en dat we er uit zijn gekomen. Ik wil het hoogst haalbare halen en dat begint bij Feyenoord.”

Bijlow zit in de voorselectie van het Nederlands elftal en kan onder Louis van Gaal mogelijk zijn debuut gaan maken voor Oranje. “Bijlow: “Zeker met een nieuwe bondscoach geeft het meer kans om erbij te zitten. Ik moet het zelf laten zien. Volgende week vrijdag is de definitieve selectie, dus ik zal de komende wedstrijden goed moeten spelen.”

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.