Press "Enter" to skip to content

Wesley Sneijder onthult levensgrote U op de Neude [RTV Utrecht]

Voetbalsupporters schreeuwen het in de Galgenwaard en het is verwerkt in allerlei logo’s die met Utrecht te maken hebben, maar de letter U was volgens een aantal ondernemers nog nergens echt prominent in de stad te vinden. Tot vandaag, want sinds vanmiddag prijkt de letter levensgroot op de Neude. “Volgens mij is Utrecht een van de weinige steden waarin de eerste letter echt een ding is: het U-gevoel”, aldus initiatiefnemer Daan Maasson. “Het is gek dat we daar nog geen fysieke variant van hadden.”

Kijk voor het laatste (sport)nieuws, weer en verkeer, livestreams en onze radio en tv programma’s uit de stad en provincie Utrecht op https://www.rtvutrecht.nl

(C) RTV Utrecht

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.