Press "Enter" to skip to content

Camille Oostwegel over overlijden Charlie Watts

De drummer van de Rolling Stones die dinsdag overleed, bracht in 2014 een aantal nachten door in hotel chateau Sint-Gerlach. De eigenaar van het hotel koestert warme herinneringen aan Charlie Watts.

De Rolling Stones traden in 2014 op tijdens Pinkpop in Landgraaf.

Camille Oostwegel senior herinnert zich nog goed dat Charlie Watts heel geïnteresseerd was in de geschiedenis van het kasteel. De Rolling Stone leverde zelfs een stevige bijdrage aan de reconstructie van het gezicht van Sint-Gerlach, van wie de schedel bewaard wordt als reliek in de kerk van het kasteel. “We leidden Charlie Watts en gitarist Ron Wood rond door de kerk en toen vertelden we hen over Sint Gerlachus”, vertelt Oostwegel. “Het ging onder meer over zijn losbandige leven. Hij hield van tornooien en drinkgelagen en deed alles wat god verboden had in de middeleeuwen. Hij was een soort popidool en is daarna heilig verklaard. Ze wilden alles over hem weten.”

Meer nieuws lees je op www.1limburg.nl
Download Android-app: https://bit.ly/303aWS2
Download iOS-app: https://apple.co/36zwrMO

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.