Press "Enter" to skip to content

Erik ten hag over dominant Ajax tegen Vitesse en komst Daramy

Ajax heeft vanmiddag met speels gemak gewonnen van Vitesse. In de Johan Cruijff Arena werd met 5-0 gewonnen door goals van Antony, Alvarez, Gravenberch, Klaassen en een eigen doelpunt van de Arnhemmers.

Ajax begon de wedstrijd een stuk energieker dan een week eerder tegen FC Twente. De ploeg van Erik ten Hag kwam snel op voorsprong door een goal van Antony, die voor het eerst dit seizoen in de basis begon ten koste van Steven Berghuis. In de periode na de goal bleef Ajax de bovenliggende partij en creëerde tal van kansen. Schoten van Mazraoui en Tadic werden gepakt door de keeper of vlogen over de goal.

Voor de tweede goal moest de VAR eraan te pas komen. Na een rommelige situatie voor de goal van de Arnhemmers kopte Alvarez de bal binnen. De grensrechter stak zijn vlag in de lucht voor buitenspel omdat de assist op de Mexicaan van een Ajacied uit buitenspelpositie zou zijn gekomen. Dat kwam hij inderdaad, alleen wel van een ex-Ajacied, Riechedly Bazoer. Toen de VAR dit had waargenomen, ging de goal alsnog door.

Voor rust zorgde Gravenberch voor de 3-0. Edson Alvarez schoot van net buiten de zestien op de kruising van de lat, waarna de middenvelder de bal met een volley over Vitesse-doelman Schubert kon schieten.

Ook na rust nam Ajax geen gas terug. Na een uur spelen werd het 4-0. Een voorzet van Tadic kwam tegen Vitesse-verdediger Hajek aan en ging vervolgens de goal in. Davy Klaassen tekende even later voor de 5-0 na een doorgekopte bal van Martinez.AT5 – Echt Amsterdams Nieuws

Abonneer hier op ons youtubekanaal:
https://www.youtube.com/AT5

Tips of opmerkingen?
Whatsapp: 06 511 909 38
Telefoon: 020 555 1155

Volg AT5:
www.at5.nl
Instagram: instagram.com/at5.nl
Facebook: facebook.com/at5nl
Twitter: twitter.com/at5

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.