Press "Enter" to skip to content

Kale en Kokkie genieten van Antony en Ajax

Ajax heeft met 5-0 gewonnen van Vitesse en dat was te verwachten volgens Kale en Kokkie. De mannen waren vooral te spreken over de goals van Antony. Vitesse werd met 5-0 van de mat geveegd door Ajax. In de Johan Cruijff Arena werd met 5-0 gewonnen door goals van Antony, Alvarez, Gravenberch, Klaassen en een eigen doelpunt van de Arnhemmers. Kale & Kokkie zijn wel nog steeds minder te spreken over spits Haller, maar ook Blind moet zijn niveau gaan opkrikken. Het wordt volgens hun tijd dat trainer Erik Ten Hag keuzes gaat maken. Over de champions league loting waren ze ook zeer te spreken. De Ajaxfans Kokkie en Kale gaan er van uit dat Ajax tweede kan worden in de champions league poule. Kortom een positieve aflevering vanuit de A’DAM Toren na de 5-0 overwinning tegen Vitesse in de Johan Cruijff Arena.AT5 – Echt Amsterdams Nieuws

Abonneer hier op ons youtubekanaal:
https://www.youtube.com/AT5

Tips of opmerkingen?
Whatsapp: 06 511 909 38
Telefoon: 020 555 1155

Volg AT5:
www.at5.nl
Instagram: instagram.com/at5.nl
Facebook: facebook.com/at5nl
Twitter: twitter.com/at5

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.