Press "Enter" to skip to content

Drukte bij Max Verstappen store in Batavia Stad

Het loopt de afgelopen weken storm in de Max Verstappenshop in Bataviastad. Dit weekend ging de Grand Prix in Zandvoort van start. Voor het eerst in 36 jaar rijden er weer formule 1 auto’s op het circuit. Maar de hype rondom Verstappen loopt al een flinke tijd.

“De verkoop gaat skyhigh”, vertelt manager Amy Grondhuis. De winkel heeft een licentieovereenkomst met Verstappen en is opgericht door een vriend van zijn vader Jos Verstappen. “Een groot deel van de shirts is uitverkocht”, aldus Grondhuis.

Groot enthousiasme
Vrijdag is er al getraind op het circuit en in de winkel hangt dan ook een groot scherm waarop dit te volgen was. Fans in de winkel slaan nog even hun slag, zelfs als ze niet naar Zandvoort gaan: “Ik hoop nog een shirt te kopen, zodat ik samen met vrienden op de bank kan kijken”, vertelt een jongen in de winkel.

Eerder deze zomer werd een Formule 1 auto van Verstappen voor de winkel geplaatst. Dat trok toen drommen mensen: “We hadden dranghekken nodig”, vertelt Grondhuis. Nu is het rustiger, maar er wordt nog flink ingeslagen: “De petjes, die gaan het hardst”.

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.