Press "Enter" to skip to content

Pitlane: ‘Voordeel Verstappen in eerste rondes op Zandvoort’

Zo’n 36 jaar na Niki Lauda hoopt Max Verstappen de volgende editie van de Grand Prix van Nederland te winnen. Pitlane blikt vooruit op de Dutch GP. Een week na het verregend Spa-weekend snakken coureurs en fans naar spektakel op Zandvoort, al wordt het een hels karwei om in te halen op het circuit dat door sommigen al wordt omgedoopt tot een ‘Monaco zonder muren’.

In deze uitzending van Pitlane wordt enerzijds teruggeblikt op de in het water gevallen GP van België en besproken welke conclusies daaruit getrokken moeten worden. Maar de focus ligt natuurlijk vooral op het aanstaand weekend in Zandvoort. Waar kan er wél ingehaald worden? Xavier Maassen neemt je mee in zijn Porsche en legt uit hoe Verstappen – die WK-leider Hamilton op drie punten volgt – kan toeslaan.

Meer nieuws lees je op www.1limburg.nl
Download Android-app: https://bit.ly/303aWS2
Download iOS-app: https://apple.co/36zwrMO

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.