Press "Enter" to skip to content

Sigrid Kaag (D66) legt bom onder formatie: ‘Er is nu onderling zo veel kapotgemaakt’

Geen nieuw kabinet, maar nieuwe verkiezingen. Daar begint het serieus op te lijken nu Sigrid Kaag een bom heeft gelegd onder de formatie. Tijdens de HJ Schoo-lezing uitte de D66-leider forse kritiek op het politieke klimaat en haalde ze keihard uit naar VVD-leider Mark Rutte. De schuld van het mislukken van de formatie ligt bij de VVD, stelde Kaag. “Het is in ieder geval duidelijk dat áls er een kabinet komt waar de VVD en D66 in zitten, dat het fundament daarvan poreus is”, zegt politiek commentator Wouter de Winther in Goedemorgen Nederland op NPO 1. “Er is nu zo veel kapotgemaakt onderling, vooral vanuit D66.” 

Meer van Goedemorgen Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start: https://www.npostart.nl/goedemorgen-nederland/POW_03333061

Maak nu het verschil. Het telt. Word lid. Klik hier: https://www.steunwnl.tv/

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.