Press "Enter" to skip to content

Kale & Kokkie zijn klaar met Blind

Terwijl Kale in Portugal aan het genieten is van zijn vakantie ontmoeten we Kokkie deze week voor De Toekomst. Gelukkig maakte Kale even tijd voor ons en konden ze het slechte spel van Daley Blind samen bespreken tegen PEC. De Ajacieden zijn niet te spreken over de Blind. Vooral zijn slordige spel tegen PEC Zwolle was voor Kokkie een reden om te vrezen voor zijn basisplek. Afgelopen weekend won Ajax met matig spel van PEC. Grote man bij de Amsterdammers was Sébastien Haller. De spits maakte beide Amsterdamse goals. En dat waren geen slechte goals volgens Kokkie. Aanstaande woensdag speelt Ajax tegen Sporting Portugal.AT5 – Echt Amsterdams Nieuws

Abonneer hier op ons youtubekanaal:
https://www.youtube.com/AT5

Tips of opmerkingen?
Whatsapp: 06 511 909 38
Telefoon: 020 555 1155

Volg AT5:
www.at5.nl
Instagram: instagram.com/at5.nl
Facebook: facebook.com/at5nl
Twitter: twitter.com/at5

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.